Vergaderen bij een unieke en duurzame locatie aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Lokale Lunch met streekproducten
  • Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Unieke Vergaderruimte 
  • Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid

  Prijs: vanaf € 59,95 per persoon vanaf minimaal 10 personen.
  Minder personen op aanvraag.
  Het is ook mogelijk een 4-uurs arrangement te reserveren vanaf € 32.95 p.p. vraag naar de mogelijkheden.

  De prijs van dit Vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023. Met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen bij een unieke en duurzame locatie

Met dit 8-uurs vergaderarrangement zal u vergaderen bij een unieke en duurzame locatie aan de Utrechtse Heuvelrug. Geniet van een heerlijke lunch in samenwerking met lokale ondernemers en maak een wandeling door het bosrijke gebied. De kleinschaligheid, rustige sfeer en de natuurlijke elementen in de accommodatie zijn de ingrediënten die uw vergadering ten goede komen. 

De locatie en ligging

  U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, het organiseren van cursussen, trainingen en bijeenkomsten. Het betreft een duurzame locatie waar we gebruik maken van de energie van onze eigen zonnepanelen. Naast het reguliere stroomverbruik wordt de groene energie ook gebruikt om de ruimte te verwarmen of te koelen. Met onze duurzame & energie neutrale locatie willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het klimaat. 

  Verken de prachtige omgeving en maak tussendoor een wandeling over de Utrechtse Heuvelrug. Hier ontvouwt zich een uitgebreid netwerk aan routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en ruiters.

Mogelijkheden per opstelling

Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor 25 personen en is er toegang tot de prachtige tuin met uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. In de zomermaanden is de tuin grotendeels overdekt middels een stretchtent zodat u gegarandeerd beschut en droog kunt zitten.

Mogelijk tot 25 personen afhankelijk van de opstelling:
Theater opstelling: 25 personen
Carre opstelling: 20 personen
School opstelling: 12 personen
U – vorm: 15 personen
Boardroom: 14 personen
Lagerhuis: 25 personen

Onze partner

Vergaderlocatie in Veenendaal

Deze vergaderlocatie in Veenendaal biedt u een unieke plek met uitzicht over de landerijen en de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De locatie is gelegen langs de bosrand en naast een zorgboederij waar dagbesteding plaatsvindt voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Vergaderruimte de Gasterij

De Gasterij is een duurzame & energie neutrale ruimte met de beschikking tot een open keuken, openhaard en eigen wc’s. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor 25 personen en is er toegang tot de prachtige tuin met uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug. In de zomermaanden is de tuin grotendeels overdekt middels een stretchtent zodat u gegarandeerd beschut en droog kunt zitten. 


 

Mogelijkheden opstelling

- Theater opstelling: 25 personen
- Carre opstelling: 20 personen
- School opstelling: 12 personen
- U – vorm: 15 personen
- Boardroom: 14 personen
- Lagerhuis: 25 personen
- Catwalk: 25 personen

Een unieke locatie

U kunt terecht voor vergaderingen, het organiseren van cursussen, trainingen en bijeenkomsten. Het betreft een duurzame locatie waar we gebruik maken van de energie van onze eigen zonnepanelen. Naast het reguliere stroomverbruik wordt de groene energie ook gebruikt om de ruimte te verwarmen of te koelen. Met onze duurzame & energie neutrale locatie willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het klimaat.


De kleinschaligheid, rustige sfeer en de natuurlijke elementen in de accommodatie zijn de ingrediënten die uw verblijf ten goede komen. Verken de prachtige omgeving en maak tussendoor een wandeling over de Utrechtse Heuvelrug. Hier ontvouwt zich een uitgebreid netwerk aan routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en ruiters.


De locatie biedt verschillende mogelijkheden aan. Wij kunnen, in samenwerking met meerdere partijen, activiteiten organiseren op basis van teambuilding, zoals paardencoaching, activiteiten in het bos en bootcamp.  contact met ons op!