8-uurs Vergaderarrangement in Montferland – Bijeenkomst inclusief lunch

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Plenaire zaalruimte
  • Onbeperkt koffie/thee/ijswater
  • Pepermuntjes, sweets en koekjes
  • Lunch
  • In overleg ‘s middags frisdrank in de zaal

Prijs: € 47,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

Bent u met minder personen kunnen we overleggen over de prijs.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen in Montferland

Onze locatie straalt rust en inspiratie uit. Op de bovenste verdieping van onze accommodatie treft u onze vergaderruimte aan. Een ideale gelegenheid voor uw zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen of trainingen. Doordat onze locatie aan de rand van de Montferlandse natuur ligt, kunt u ook zo naar buiten lopen voor een korte break of een brainstorm wandeling door de natuur.

De omgeving

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier aan onze bezoekers. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken. Wilt u niet te ver weg? Dan kunt u ook een heerlijke wandeling met collega's maken door onze eigen uitgetrekte tuin.

Uw vergadering uitbreiden met een overnachting

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi

Onze partner

Vergaderlocatie in Montferland

Een prachtige accommodatie voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, training of workshop in een rustige en natuurlijke omgeving. De vergaderruimte bevindt zich op de bovenste verdieping en beschikt over 2 flip-overs een scherm, draadloos internet, ruime zithoek en gekoelde frisdranken.

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u overnachten dan beschikken wij over slaapplaatsen voor 10 a 12 personen. Meer slaapplaatsen zijn in overleg te creëren.


U kunt de gehele locatie af huren voor optimale privacy maar u kunt ook alleen gebruik maken van de vergaderzaal. In het huis bevindt zich een gezellige gastenkamer met een comfortabele bank, eettafel en openhaard.

Tuin en omgeving

De tuin heeft een houtkachel die tijdens frisse avonden voldoende warmte geeft om nog even na te genieten van de dag met een glas wijn. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor een sportieve break.

Bereikbaarheid

Onze accommodatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en A18. De accommodatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de groep.