32-uurs vergaderarrangement in Made - Landelijk en centraal gelegen in midden Brabant

Meerdaags vergaderen in Midden Brabant

Landelijk en centraal gelegen in Midden Brabant ligt onze sfeervolle vergader locatie. Overnachten in een van de 67 moderne kamers. Vergaderen in mooie zalen en genieten van Brabantse gastvrijheid. Maak kennis met 40 jaar ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en congressen.

Succesvol vergaderen

Ons hotel heeft meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van meetings en congressen. Uw wensen staan daarbij centraal. Bij ons krijgt u ook voor uw zakelijke meeting alle aandacht. We leveren graag onze diensten op maat.

Alles is in huis voor succesvolle vergaderingen, workshops, teambuildings bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en (meerdaagse) meetings. Wij beschikken over 9 zalen met een totale capaciteit tot 875 gasten. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig en voorziet De Korenbeurs in een goede WiFi verbinding. De meeste van onze ruimten kunnen naar wens in grootte aangepast worden.

Het ontvangst, het vergadergedeelte, de vergader-break, de lunch, het apéritief en diner vinden plaats in onze sfeervolle ruimten. Je hebt daarin volop keus.

Overnachten in sfeervolle hotelkamers

Bij ons treft u nog echte passie aan voor het vak van hotelier. Overnacht op een van onze sfeervolle 2-persoonskamers. De hotelkamers, allen met eigen badkamer, zijn van alle gemakken voorzien. Zo bieden wij een koffie en thee voorziening en hebben we in elke kamer een kleine koelkast. Sommige kamers hebben een eigen balkon.

Hotelkamers boek tu bij ons met het uitgebreide ontbijtbuffet.

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement in Made is in begrepen:

  • 2 dagen zaalhuur
  • Gebruik beamer met scherm
  • Onbeperkt koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  • 2 x Lunch met soep en 1 Luxe belegde ciabatta keuze uit vlees/vis/vega, een warm gerecht/snack en fruit
  • 3-gangen Chef's Menu
  • Overnachting in een comfort kamer
  • Ontbijt
  • 2x een smakelijke ochtendbreak
  • 2x een smakelijke middagbreak

Prijs: € 217,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen
Exclusief: Heffingenen en parkeren

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement in Made is geldig tot 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie

Onze partner

Vergaderlocatie in Made

Deze vergaderlocatie ligt in de dorpskern van het Brabantse Made. Landelijk maar vooral centraal gelegen in midden Brabant. Het hotel beschikt over modern ingerichte, sfeervolle 2-persoonskamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Een verblijf bij ons staat garant voor ultieme gastvrijheid met een top service!

Succesvol vergaderen

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van meetings en congressen. Uw wensen staan daarbij centraal. Bij ons krijgt u en ook uw zakelijke meeting alle aandacht. We leveren graag onze diensten op maat.


De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, workshops, teambuildings bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en (meerdaagse) meetings. Wij beschikken over 9 zalen met een totale capaciteit tot 875 gasten. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig en voorzien we u van een goede WiFi verbinding. De meeste van onze ruimten kunnen naar wens in grootte aangepast worden.


Het ontvangst, het vergadergedeelte, de vergader-break, de lunch, het apéritief en diner vinden plaats in onze sfeervolle ruimten. U heeft daarin volop keus.

Overnachten in het hotel

Overnachten doet u in een van de 67 moderne en sfeervolle hotelkamers. Bij ons treft u nog echte passie aan voor het vak van hotelier. Wij beschikken over sfeervolle 2-persoonskamers. De hotelkamers, allen met eigen badkamer, zijn van alle gemakken voorzien. Zo bieden wij een koffie en thee voorziening en hebben we in elke kamer een kleine koelkast. Sommige kamers hebben een eigen balkon.

Teambuilding

Combineer uw zakelijke bijeenkomst met teambuilding activiteiten, in onze rustige ambiance vol met Brabantse gezelligheid. Even er tussenuit, samenwerken in een andere omgeving. Van inspannend tot ontspannend. Sluit af met een diner in ons restaurant of een borrel in onze gezellige bistro. Heeft u andere of aanvullende wensen, laat het ons weten. Wij geven u graag advies over de diverse mogelijkheden en partners waar we mee samenwerken.